Velkommen til Northern Lights Xperium® Oslo, Norge

Bestill nå!

På Northern Lights Xperium® er du med på en unik og magisk reise i verdensrommet, fra jorda til sola. Der vil du oppleve aktiviteten på sola og lære hva som er utgangspunktet for at Nordlyset blir til. Når milliarder av tonn med partikler slynges ut fra sola reiser du med solstormen i en fart på inntil 8 millioner km/time mot jorda. Du er med når partiklene treffer jordas eget magnetfelt. Du føler magnetismen og spenningen når solpartiklene kolliderer med oksygen og nitrogen i atmosfæren og danner det fantastiske Nordlyset.

Etter «landing» i Oslo, fortsetter denne fantastiske reisen over land og vann, forbi fjorder og fjell, og gjennom de mest spektakulære naturperlene i Norge – på jakt etter Nordlyset.
Jakten på Nordlyset går fra syd til nord, fra lys til mørke, og fra sommer til vinter. Til slutt ender reisen i den arktiske natten, og du vil oppleve – på nært hold – et av verdens flotteste og mest magiske naturfenomener – Nordlyset.

Northern Lights Xperium® er hovedattraksjonen i det nye Norway House midt på Karl Johans gate i Oslo sentrum. I Xperium® er du midt i det som skjer rundt deg. Med hjelp av avansert visningsteknologi på gulv, vegg og tak, og ved hjelp av effekter som kulde, varme og vind, ser du ikke bare hva som skjer – du er midt i det og opplever det på nært hold.

Se hvordan et av verdens flotteste og mest magiske lysfenomener blir til.

Opplev magien!

Velkommen!

Høydepunkter

 

  • Unik stående opplevelse
  • Bli med på en reise i verdensrommet og se Nordlyset og hvordan Nordlyset blir til
  • Fly gjennom norske attraksjoner i jakten på Nordlyset
  • Forestillinger alle dager kl. 10:00 – 21:00
  • Forestillinger varer ca. 15 minutter
  • Familie-rabatter og grupperabatter
  • Barn under 12 år kun i følge med voksne
  • Opplev magien!

Bestill nå!


Om oss

Xperium AS utvikler innovative og fascinerende digitale historier for reisemarkedet, ved bruk at nyeste tilgjengelige teknologi og spesialeffekter. I en Xperium-forestilling inkluderer vi publikum i historien på en forbløffende, spennende og overraskende måte, pakket inn i en magisk atmosfære.

I Xperium kommer opplevelsen og spenningen foran læringen, men det er samtidig viktig for oss at publikum også tilegner seg ny kunnskap fra våre forestillinger. Vårt første prosjekt er nordlysopplevelsen Northern Lights Xperium® i Norway House i Oslo sentrum.

Vi planlegger flere Northern Lights Xperium® installasjoner på sentrale turistdestinasjoner i Norway i årene som kommer.

Ta kontakt med daglig leder Tom Grusd, info@xperium.no for mer informasjon.

Xperium AS
Karl Johans gate 8
N-0154 Oslo