Velkommen til Northern Lights Xperium® Oslo

På Northern Lights Xperium® er du med på en unik og magisk reise i verdensrommet, fra jorda til sola. Der vil du oppleve aktiviteten på sola og lære hva som er utgangspunktet for at Nordlyset blir til. Når milliarder av tonn med partikler slynges ut fra sola reiser du med solstormen i en fart på inntil 8 millioner km/time mot jorda. Du er med når partiklene treffer jordas eget magnetfelt. Du føler magnetismen og spenningen når solpartiklene kolliderer med oksygen og nitrogen i atmosfæren og danner det fantastiske Nordlyset.

Etter «landing» i Oslo, fortsetter denne fantastiske reisen over land og vann, forbi fjorder og fjell, og gjennom de mest spektakulære naturperlene i Norge – på jakt etter Nordlyset.
Jakten på Nordlyset går fra syd til nord, fra lys til mørke, og fra sommer til vinter. Til slutt ender reisen i den arktiske natten, og du vil oppleve – på nært hold – et av verdens flotteste og mest magiske naturfenomener – Nordlyset.

Northern Lights Xperium® er hovedattraksjonen i det nye Norway House midt på Karl Johans gate i Oslo sentrum. I Xperium® er du midt i det som skjer rundt deg. Med hjelp av avansert visningsteknologi på gulv, vegg og tak, og ved hjelp av effekter som kulde, varme og vind, ser du ikke bare hva som skjer – du er midt i det og opplever det på nært hold.

Se hvordan et av verdens flotteste og magiske lysfenomener blir til!

Opplev magien!

Velkommen!

Bestill nå!